De Zonspecialist
De Zonspecialist
Christiaan Huygensweg 3D, 5151DM Drunen T   +31 (0)73 203 22 77 E   info@de-zonspecialist.nl

Volledige ontzorging bij het
realiseren van je zonne-energiesysteem

Het realiseren van jouw duurzame doelstellingen begint bij het creëren van inzicht.
Zijn de inzichten zonnig voor jou? Dan gaan wij verder met de realisatie van jouw duurzame project.
Na de realisatie is het belangrijk dat jouw zonne-energiesysteem het optimale rendement blijft behouden.

Onze werkwijze

Inzicht
Realisatie
Beheer

Subsidies

Mag je als organisatie gebruik maken van subsidies? Wij helpen je graag met de aanvraag en zorgen ervoor dat de communicatie hierover efficiënt verloopt!

Technische haalbaarheid

Hierbij houden we rekening met de energiebehoefte, locatie, bouwkundige staat van het dak, aansluitwaarde, mogelijkheid tot terug levering aan het net, voorwaarden verzekeraar en mogelijk overige eisen die er gesteld worden.

De uitkomsten van deze punten ontvang je van ons in een technisch systeemrapport met daarin het legplan en de uitgebreide onderbouwing van de opbrengstberekening en totale opwek van uw zonne-energiesysteem.

Financiële mogelijkheden

Samen bekijken we de financiële mogelijkheden en werken deze uit in een uitgebreide Business Case. Hierin nemen we naast de investering in de zonnepanelen alle mogelijke kosten mee. Denk hierbij aan o.a.: verzekering, service & onderhoud, constructie, trafo, opleverinspectie SCOPE12, Meetbedrijf, eventuele aanpassingen aan het dak en/of netaansluiting, onvoorzien en vervangen omvormers.

Installatie en montage

Al onze monteurs werken volgens de geldende normen en zijn gecertificeerd. Wij kennen en houden rekening met de eisen die worden gesteld vanuit de SCOPE12-opleverinspectie en eisen van de verzekeraars.

Projectmanagement

Wij zijn het vaste aanspreekpunt tussen alle betrokken partijen. Op deze manier ontzorgen wij je zoveel mogelijk, kan jij je focussen op hetgeen waar jij goed in bent en wij doen de rest.

Service en onderhoud

Voor het optimale rendement en veiligheid van je zonne-energiesysteem, adviseren we je om het systeem goed te onderhouden. Wij bieden de mogelijkheden om dit voor je te doen. Bij onverwachte storingen of vragen staan wij voor je klaar. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw zonne-energiesysteem te voorzien van een kWh-garantie of garantie op de Performance Ratio.

Online monitoring zoninstallatie en energieverbruik

Met ons 2 jaar gratis energiemonitoringspakket (goedgekeurd door het RVO) geven wij je inzicht in de prestaties van jouw zonne-energiesysteem, energieverbruik van je hoofdaansluiting, kosten en CO2-uitstoot. Het monitoren van de resultaten en terugverdientijden zijn hiermee binnen handbereik.

Wat kunnen we
voor jou betekenen?

1
We ontzorgen je van A(dvies) tot Z(on)

Zonne-energie houdt veel meer in dan enkel het leggen van zonnepanelen. Wij begeleiden je daarom bij alle fases, gedurende het gehele traject.

2
Deskundig en eerlijk advies

Om het beste rendement voor jou te behalen én om zo goed mogelijk af te stemmen op jouw situatie, geven we altijd deskundig en eerlijk advies.

3
De transitie naar duurzame energie

Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende oplossingen bij de overgang naar duurzame energie. Niet alleen voor deze generatie, ook voor de volgende.

4
Persoonlijke aanpak

Iedere situatie is anders. Maatwerk is daarom een vanzelfsprekendheid bij ons. We belichten jouw specifieke situatie met transparante inzichten en zoeken samen naar passende oplossingen.

Wil je je voordeel doen met jarenlange ervaring en brede kennis over zonne-energie?

Contact
Christiaan Huygensweg 3D
5151DM Drunen
T   +31 (0)73 203 22 77
E   info@de-zonspecialist.nl

De Zonspecialist

Onze partners

De Zonspecialist 2024 Privacyverklaring Algemene voorwaarden
Realisatie door: Inkoppers